Vélemények

.“Kedves Csilla! Csodálatos világ, amit teremtesz! Elvarázsolt a szépsége-bája, és a hozzá tartozó kedvességed, pozitív kisugárzásod! Gratulálok és örülök, hogy megismerhettelek!”

Gábor


“Minden alkotásodon látszik, hogy egy finom lélek vagy.”  

Ági


“Egyszerűen lenyűgözőek a munkáid, melyek tele vannak finomsággal, szépséggel és törékeny bájjal… Minden kép azt sugallja, hogy a teremtőjük egy nagyon finom lelkű, hihetetlen szépérzékkel megáldott idealista és nem utolsó sorban roppant kreatív lény, telis-tele pozitív energiákkal, aki ráadásul még szerény is. Melegséget, életörömöt és harmóniát árasztanak magukból, ami szerintem sokat elárul az alkotójukról is.” 

Péter


“Csillukám!Egy csupaszív lélek vagy,és ez az alkotásaidban is visszaköszön!Gyönyörűek a képek,rajzok, falfestmények,ajándéktárgyak amiket készítesz!Mindenkinek ajánlani tudom,aki igényes és szép munkát vár!”

Gabi


” Csilla varázsos világa, sokoldalú, színes, lélekrezgető finomsága minden alkotásán átsüt, szívet melengető és nemcsak a tehetségével, technikai tudásával, hanem ami ennél jóval több; a bensőből fakadó érzékeny, gazdag emberségével. Aki ilyen finom, érző lélek…. annak ilyen munkák kerülnek ki a keze alól. Együttműködik a kéz, a fej, a szív. Szerethető, igényes.”

Nagyné M. Júlia


“Tetszik a sokoldalúság, melyben a szép grafikáktól kezdve a festményeken, falfestéseken keresztül a mindennapokban használatos, dekoratív, ízléses tárgyak is szerepet kapnak. Gratulálok az alkotásaidhoz!”

Klári


“Köszönjük szépen a tökéletes, precíz munkád! Imádjuk a hóbaglyunkat!”

 Reni


Kiváló munkáid vannak, csak ajánlani tudom!”

 Lilla


“Mindig mindenben benne van a szíved, lelked.  Nagyon ízléses dolgokat készítesz.”  

Erika


„Már nagyon régóta ismerjük egymást, Barátnők vagyunk. Nagyon sok munkádat köszönhetem már Neked. Mindig megvoltam elégedve az eredménnyel, mert olyan gyönyörű műveket, alkotásokat készítesz. Bármi ötlet eszembe jut, elmondom Neked és Te megvalósítod. Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkáidat. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tudjál örömöt okozni másoknak és szépíteni az otthonukat. Imádom a munkáidat, nagyon tehetséges és kreatív Vagy.” 

Dia


“Csilla nagyon kreatív, nagyon szép dolgok kerülnek ki a kezéből. Nagyon jó ízlése van! Szívből ajánlom, hogy ha ajándékot szeretnétek valakinek,vagy akár magatokat szeretnétek meglepni valamivel.”   

Rita


“Csilla rendkívül ügyes, kreatív. Mindig egyedi kéréssel fordulok hozzá, és azt örömmel teljesíti. Gyönyörű ajándékokat vásároltam tőle, így bátran ajánlom mindenkinek!” 

Zsuzsi


“Csilla munkáit már többször tapasztaltam. Ezért, mikor bajban voltam, mert az utolsó pillanatban jött az ötlet, hogy egy kedves Barátomnak egy festményt szeretnék, gondoltam, hogy Rá számíthatok. Csak nagy vonalakban tudtam, hogy mit is szeretnék. Ezt egy rövid üzenetváltásban letisztáztuk, majd 5 nap múlva kész is volt a tökéletes festmény, a tökéletes ajándék. Köszönet érte!”“Megkaptam a receptes füzetet. Gyönyörű! Nagyon tetszik!!! :-)”

Reni