Rólam

Kislány korom óta rajzolok, festek, vágok, ragasztok. Számomra az alkotás öröm. Valami szépet létrehozni öröm, másoknak örömet szerezni vele pedig még nagyobb öröm.

Négy csodálatos évet töltöttem csodálatos csoporttársakkal a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán, rajztanár-vizuális kommunikáció szakon. Rengeteg új dolgot tanultam ott, sok kreatív területre volt lehetőségünk bepillantani. Portrékat rajzolok, tájképeket festek. Talán ez a két dolog áll hozzám a legközelebb. Falra is szeretek festeni, sok gyerkőc arcára sikerült már mosolyt varázsolni a mesefigurákkal, de kamaszoknak, felnőtteknek is készült már falfestés.  2014-ben kezdtem használati tárgyakat dekorálni decoupage technikával. Élvezem, amikor egy-egy egyszerű tárgyból egy szépséges dísz, vagy használati tárgy lesz, melyre öröm ránézni, melyet öröm használni. S amiért még jobban szeretem ezt csinálni, az az egyediség. Személyes ajándék lehet egy szép ajtótábla, tolltartó, doboz, notesz… és még sorolhatnám. Ritkán készítek két egyforma darabot, és az egyedi kéréseket is igyekszem megvalósítani. Férfiaknak is alkotok, mert közöttük is vannak olyanok, akik nem porfogónak tekintik ezeket a tárgyakat. 

Másik szenvedélyem a fotózás, az oldalon található Galériában a művészeti munkáim mellett a fotóim is megtalálhatóak.

Nagyon szépen köszönöm a véleményeket a kedves Vásárlóimnak, melyeket szóban vagy levélben kaptam Tőlük. Egy szomorkás, esős napon is mosolyt csalnak az arcomra.

Molnár Csilla